Adverteren bij funda, goed bekeken!

Als techbedrijf is funda in de loop der jaren uitgegroeid van dé etalage voor te koop staande huizen tot een compleet woonplatform. Van vraag en aanbod, naar vraag en antwoord. Funda is hét merk in het woondomein en deelt belangrijke en betrouwbare informatie voor, tijdens en na de koop of huur van een huis. We bieden onze adverteerders een complete propositie van branding en awareness tot performance binnen één platform.

De Bezoeken

bezoeken per maand

Spontane naamsbekendheid

Gemiddelde minuten bezoekduur

De driekracht van Funda

Spontane naamsbekendheid

Bekijk de funda factsheet

Direct meer weten?

De Digital Media Consultants van funda adviseren adverteerders en bureaus over de inzet van media en het overbrengen van de juiste boodschap aan de juiste doelgroep op het juiste moment. Zij denken graag met u mee.

Neem contact met ons op via sales@funda.nl of bel
(020) 561 82 29 voor advies op maat.

Meisje_boom

Audience targeting

Audience-centric marketing is de filosofie die wij fanatiek aanhangen. Met slimme campagnes draait het om tegeltjeswijsheid: de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon. Daar voegen wij graag ‘de juiste partij’ aan toe.

Data is onze grootste USP. We brengen doelgroepen in kaart op basis van (klant)kenmerken, gedrag en interesses. Op basis hiervan hebben we audience segmenten gecreëerd, waaronder de populaire segmenten serieuze zoekers en recente kopers. Alle segmenten worden op basis van realtime data opgebouwd.

Campagnes kunnen gesegmenteerd worden ingezet op basis van onze verschillende targeting mogelijkheden:

Afbeelding
Afbeelding

Audience targeting

Targeting op basis van de betreffende fase in de customer journey, zoals doorstromers en recente kopers of interesses zoals nieuwbouw.

Afbeelding

Object targeting

Targeting op basis van kenmerken van de objecten, zoals plaats, soort object of vraagprijs.

Performance

De funda display campagnes kunnen managed en programmatic worden ingekocht. Zo biedt funda uitgebreide mogelijkheden voor het programmatic en RTB inkopen van campagnes. Targeting op-ties helpen adverteerders bij het opzetten van geautomatiseerde campagnes, mét impact. Zo biedt funda voor zowel performance als brand campagnes een passende oplossing. Dat is nog eens slim bekeken.

Te koop

Branding & awareness

Funda heeft een contentplatform waar bezoekers antwoord krijgen op vragen rondom het thema wonen; van hypotheken en interieurstyling tot duurzaamheid. De content wordt gemaakt door de eigen redactie van funda die bestaat uit copywriters, journalisten en creatieven. Naast redactionele artikelen biedt het contentplatform ook mogelijkheden voor sponsored content.

Afbeelding

Advertentie- specificaties

Download

Advertentietarieven funda

Download

Advertentietarieven funda in business

Download

Meer weten?

Neem contact met ons op via sales@funda.nl of bel (020) 561 82 29 voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een advies op maat.

Funda hanteert voor adverteren leveringsvoorwaarden.