Merkgroei, bereik & conversie

Display advertising op funda

Funda is dé plek waar je een specifieke doelgroep met heldere intenties en behoeften bereikt en raakt. Op web, mobiel en in de app. Onze bezoekers zijn zeer betrokken op ons platform. En daarmee zeer ontvankelijk voor jouw boodschap, die we dankzij onze displaymogelijkheden optimaal overbrengen. Zodat jij jouw branding- en performancedoelstellingen haalt.


Neem contact op

Direct naar advertentietarieven


Met relevantie schiet je raak op funda.


Wij weten precies wat onze bezoekers beweegt, hoe ze zich gedragen en waar ze naar op zoek zijn. Inzichten die we hebben omgezet in effectieve targetingtoepassingen voor objecten. Maar ook in bezoekersprofielen zoals ‘funbezoeker,’ ‘serieuze zoeker,’ ‘verhuizer’ of ‘recente koper’. Het is ook mogelijk de boodschap te richten op basis van verschillende domeinen. Van ‘funda koop,’ ‘huur,’ ‘Europa’ en ‘recreatie’ tot ‘funda in business’. Zo garandeert onze targeting relevant adverteren. Samen garanderen we toegevoegde waarde voor onze bezoekers.

77 mln.

Bezoeken per maand


15

Display posities


75%

Gem. viewability


Meer over onze targeting

Lees alles over ons bereik

Shelly praat je graag bij over
display advertising op funda

Nieuwsgierig? Shelly en haar collega-advertisingconsultants
vertellen je alles over de mogelijkheden. (Tip van de sluier: dat is heel veel.) Stuur ze een bericht: sales@funda.nl of bel direct
(020) 561 82 10.

adverteren op funda