Grip op de doelgroep dankzij realtime relevantie

Wij zijn zoektochtspecialisten. Dankzij algoritmes, continu onderzoek en actuele bezoekersdata, weten we op elk moment van de dag wie serieus op zoek is naar een woning. Of wie alleen behoefte heeft aan wooninspiratie. Zo kunnen we je vertellen of een bezoeker een starter, doorstromer of verkoper is en in welke stap van de zoektocht hij zich bevindt. Ontdek hoe we dit doen en waarom dit goed is voor jouw merkdoelstellingen.

Grip op de customer journey van woningzoekers


Deze kennis is essentieel voor het toevoegen van waarde op ons platform. Onze bezoekers hebben bij elke stap in het proces specifieke vragen. Samen zorgen we ervoor dat jouw merkboodschap deze vragen beantwoordt op het juiste moment en de juiste plek, aan de juiste persoon. Real time relevantie noemen we dat.

Relevantie dankzij objecttargeting

De zoekbalk en bijbehorende zoekfilters zijn een belangrijke bron van data. En laten zien in welk type woning of in welke specifieke huiskenmerken onze bezoekers geïnteresseerd zijn. Nauwkeurige objecttargeting die aansluiting bij woningzoekers mogelijk maakt.


Relevantie dankzij audience data

Onze audience data laten zien in welke situatie een bezoeker zich bevindt. Zijn engagement maakt duidelijk of hij alleen behoefte heeft aan inspiratie of serieus op zoek is, en of hij een starter, doorstromer of verkoper is.

Afbeelding

Objecttargeting

Gericht adverteren op basis van kenmerken van de objecten zoals plaats, soort object of vraagprijs.

Afbeelding

Audience data

Gericht adverteren op basis van fases in de customer journey, zoals doorstromers en recente kopers, of interesses zoals nieuwbouw.

Michael praat je graag bij over
targeting op funda

Nieuwsgierig? Michael en zijn collega-advertisingconsultants
vertellen je alles over de mogelijkheden. (Tip van de sluier: dat is heel veel.) Stuur ze een bericht: sales@funda.nl of bel direct
(020) 561 82 10.

adverteren op funda