Aanbod van de makelaar, voor de consument en ondernemer

Etalage van de makelaar

Funda is de online-etalage van de makelaar en het leidende online-mediabedrijf in het vastgoeddomein. Elke dag opnieuw vernieuwen we onszelf om het zoeken naar en vinden van vastgoed makkelijker en sneller te maken. Daarom is funda hét vastgoedplatform van makelaars voor consumenten en ondernemers.

Wij verkopen geen huizen

Een veel gemaakte vergissing is dat mensen denken dat funda zelf huizen verkoopt. Dat is niet het geval. Funda is het platform waar vraag en aanbod bij elkaar komen, net als bijvoorbeeld Marktplaats. En net zoals ze daar geen honderden tweedehands fietsen of tuinmeubelen op kantoor hebben staan, is funda niet de eigenaar van de ongeveer tweehonderdduizend huizen en bedrijfsruimten die op het platform te koop staan.

Vragen over een specifiek huis of bedrijfsruimte?

De makelaars zetten het aanbod namens hun klanten op funda of funda in business te koop. Bij elk huis en pand staan de gegevens van de verkopende (of verhurende) makelaar. Op een desktop vind je die in de rechter kolom onder de foto’s, bij mobiel helemaal onderaan de pagina. Voor vragen over bijvoorbeeld een bezichtiging neem je met die specifieke makelaar contact op. Hij of zij weet alles van het huis of het pand dat jij zoekt.

Kaart wordt geladen...

Meer informatie

Bekijk hier de veelgestelde vragen over funda. Staat je vraag – of eigenlijk ons antwoord op jouw vraag - er niet tussen mail dan gerust onze helpdesk:  helpdesk@funda.nl


Bezoekadres

Funda Real Estate B.V.

Huys Europa

Piet Heinkade 167

1019 GM Amsterdam

Postadres

Postbus 94591

1090 GN Amsterdam

Nederland

E-mail: info@funda.nl (geen helpdesk)

KvK: 34242436

BTW nr: NL8156.25.340.B.01