Weet wat je wilt én kunt


Hoe vaak koop of verkoop jij een huis?

Een huis kopen of verkopen is een grote gebeurtenis. Daarom zijn goed onderbouwde keuzes belangrijk. Met de inzichten op funda en de expertise van een makelaar. Inzichten over marktontwikkelingen en woningen, handig voor een goede voorbereiding. En expertise over de lokale markt, passend bij jouw persoonlijke situatie. Want voor makelaars is het kopen of verkopen van een huis wél dagelijkse kost.

Inzichten op funda

  • Algemene trends en informatie
  • Statistieken op buurtniveau
  • Interesse in woningen
  • Geschatte woningwaarde

Expertise van de makelaar

  • Persoonlijk advies
  • Kennis van de lokale woningmarkt
  • Hulp bij aan- of verkoopstrategie
  • Officiële taxaties

Bereid je voor met de inzichten op funda

Benieuwd wat je mogelijkheden zijn? Dat begint met een beter beeld van het aanbod in jouw stad, dorp of buurt. Daarom zullen we nu en in de toekomst steeds meer inzichten met je delen. Wel zo fijn.Afbeelding

Ontdek meer over een woning

Wil je weten hoeveel interesse er is in een woning, kijk dan voor een indicatie onder het kopje Activiteit op de pagina van de woning. Zo kun je inschatten hoe snel je wilt schakelen.


Afbeelding

Verdiep je in de woningmarkt

Heb je behoefte aan een beter beeld bij de vraagprijs van een huis, dan kun je deze vergelijken met de gemiddelde vraagprijs in die buurt. Je vindt deze inzichten onder het kopje Woningmarkt.


Bekijk de geschatte waarde van je huidige woning

Je berekent de geschatte waarde eenvoudig met de Waardecheck. Deze tool geeft direct een indicatie en laat bovendien zien hoe de waarde zich de afgelopen periode heeft ontwikkeld.

Doe de Waardecheck

Gebruik de expertise van een makelaar

Heb je een indruk van het aanbod en wil je weten welke mogelijkheden er voor je zijn? Een makelaar weet exact wat er speelt in de buurt of regio en koppelt jouw specifieke situatie aan actuele mogelijkheden.

Afbeelding

‘Weten wat je kunt verwachten, neemt spanning weg’

Lees de tips van makelaar Nancy
Afbeelding

'Onze makelaar nam onze belangrijkste zorgen direct weg'

Lees het verhaal van Stephanie en Chris

Schakel met een makelaar

Bij de verschillende brancheverenigingen vind je altijd een makelaar bij jou in de buurt die je kan bijpraten over de laatste marktontwikkelingen. En natuurlijk beschikt hij over de juiste expertise op de lokale woningmarkt.

Meer weten?

Verdiep je verder: op funda vind je veel informatie over het kopen en verkopen van je huis.

Lees onze artikelen