Virtueel een huis bezichtigen

Alsof je er zelf rondloopt


We doen er alles aan om je op funda een complete indruk te geven van een woning. Het coronavirus zorgt ervoor dat dit wat meer voeten in de aarde heeft. Daarom hebben we twee functionaliteiten ontwikkeld die je hierbij helpen: een virtueel open huis én een 3D tour van een woning. Bevalt het wat je hebt gezien, dan is een afspraak voor een echte bezichtiging zo gemaakt met de makelaar die de woning aanbiedt.

Virtueel bezichtigen

Bezoek een virtueel open huis via funda

Het is nu mogelijk om een open huis te bezoeken vanaf onze site. Dit is een rondleiding online mét de makelaar op een van tevoren afgesproken tijdstip. Zo krijg je de kans al jouw vragen te stellen over de woning, zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft.

Zo werkt het

Je herkent woningen die een virtueel open huis houden aan het groene ‘Virtueel open huis’ label op de pagina van de woning. Wil je meedoen aan deze bezichtiging online? Een half uur voordat het virtuele open huis begint, staat er een link bij het huis op funda. Deze link stuurt je naar een andere website buiten funda, waar het open huis plaatsvindt.

Maak een 3D tour op funda

Makelaars kunnen het interieur van een woning zo gedetailleerd fotograferen dat alle foto’s een geheel vormen. Je kunt met de 3D tour door het hele huis ‘wandelen’ en alle hoeken en gaten bekijken.

Zo werkt het

Heb je een woning gevonden in de resultatenlijst en wil je weten of de woning beschikbaar is voor een 3D tour? Klik op de woning, dan kom je op de objectpagina terecht. Zie je de 3D tour-button onder de foto’s van de woning staan? Klik dan op de button en je gaat gelijk het huis in. Veel plezier! Overigens is deze mogelijkheid er niet bij elke woning. Maar steeds meer makelaars bieden een 3D tour aan voor de woningen die ze op funda zetten.

Een huis kopen tijdens de coronacrisis?

Zo helpen we jeAfbeelding

Louise (29) deed na haar eerste
virtuele bezichtiging een bod

Wat kun je als huizenzoeker van een virtuele bezichtiging verwachten? ‘We keken met 120 mensen live mee.’

Lees meer >

Afbeelding

Zó haal je alles uit je virtuele
bezichtiging

Met deze 10 niet te missen tips bereid jij je optimaal voor op een virtuele bezichtiging.

Lees meer >