Bright en tech-minded?
Dan zoeken we jou!

Dit is funda.

Click here for the English version >

Je weet waarschijnlijk wel dat funda het grootste online vastgoedplatform van Nederland is. En je snapt vast dat we die nummer één positie maar wat graag willen behouden.

We hebben dan ook grootse plannen en dromen om ons platform verder uit te bouwen in de toekomst. Om nóg meer te bieden aan die 4 miljoen bezoekers die funda samen meer dan 42 miljoen keer bezoeken. Elke maand opnieuw. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken.

Werken bij funda

Funda (dat spreek je uit als fun-da, niet foen-da) is een snelgroeiend techbedrijf in Amsterdam, waar meer dan 100 knappe koppen werken. Van Software Developer tot UX-designer, Account Manager en Marketeer.

Werken bij funda betekent de meest uitdagende baan hebben in jouw vakgebied, met collega’s die allemaal uitblinken in hun expertise. We denken niet in hokjes: je werkt op één open verdieping. De lijntjes zijn kort, de gloednieuwe CEO Quintin zit 5 stoelen verderop. Daarmee staat funda niet alleen als een huis, maar voelt het ook als een thuis.

Openstaande vacatures

Product Development

Code schrijven, scrummen en weer dóór. Product Development is de motor van funda. Deze knappe koppen weten wat er voor nodig is om een high volume website als funda moeiteloos te laten draaien - en dat doen ze goed ook.


iOS Developer

Rolf zoekt een collega:
Senior iOS Developer

Een Senior iOS Developer slurpt niet alleen code alsof het een kom ramen is, maar weet ook wat ervoor nodig is om die code in zijn of haar voordeel te laten werken.

Lees meer >
.NET Developer

Matheus zoekt een collega:
.NET Developer

Een developer wil bouwen aan nieuwe dingen en niet te veel afgeleid worden.

Lees meer >
DevOps Engineer

Brian zoekt een collega:
DevOps Engineer

DevOps is eigenlijk een filosofie, geen functie. Jij werkt samen en doorbreekt de ‘silo’s’.

Lees meer >

Marketing

Marketing gaat over mensen. Daarom is hier zowel de linker- als rechterhersenhelft goed vertegenwoordigd. In de vorm van onder andere creatieven, online marketeers en analisten. Oftewel: maken en meten, da’s wat ze doen.


Esther zoekt een collega:
Stagiair(e) Marketing en Communicatie

Jij kunt en wilt hard werken, durft initiatief te nemen, bent niet vies van een uitdaging en werkt net zo graag mee aan e-mail- en social-mediacampagnes als aan het organiseren van een evenement.

Lees meer >

Commercie

Een slimme deal sluiten is niet zomaar iets. Deze commerciële toppers weten precies wat er voor nodig is om een interessante klant aan funda te binden en - niet geheel onbelangrijk - te behouden.


Mark zoekt een collega:
Accountmanager funda in business

Jij bent een gedreven accountmanager die stevig in zijn of haar schoenen staat, er al een paar jaar werkervaring op heeft zitten en zin heeft in een volgende stap.

Lees meer >

HR & Finance

Zorgen en ontzorgen, dat is wat deze twee afdelingen doen. In de vorm van salaris, met opleidingstrajecten én advies.


Stephanie zoekt een collega:
Senior Corporate Recruiter

Ben jij gevat, een stevige gesprekspartner en heb je al een behoorlijke bak ervaring als Corporate Recruiter? Weet jij de beste kandidaten te boeien en binden voor funda? Dan is dit dé baan voor jou.

Lees meer >

Thuis bij funda

Bij funda werken uitsluitend mensen met een sterke mening. Onderzoekend, en een tikkeltje eigenwijs. Ze maken niet voor niets deel uit van het funda-team. Dat team bestaat uit gedreven vakidioten die tegen een stootje kunnen. Die nooit een discussie uit de weg gaan om een product te verbeteren. En altijd het beste in elkaar naar boven halen.

Funda zorgt goed voor haar talenten. Van je salaris en telefoonabonnement tot aan het vergoeden van je internet thuis. En dan hebben we het nog niet gehad over de stoelmassages, een bijdrage aan de sportschool, uitjes, opleidingen, flexibele werktijden en dagelijks een uitgebreide lunch op het fundaplein met soep, salades en broodjes. Met liefde gemaakt door onze Sacha. We zorgen voor elkaar. Hoewel, soms is het ieder voor zich bij de PS4 of tafeltennis- en voetbaltafel bijvoorbeeld (ja, die hebben we).

Kaart wordt geladen...

Uitzicht op het IJ én vlakbij Centraal Station

Hadden we je al verteld dat we een geweldig kantoor aan de Piet Heinkade in Amsterdam hebben? Met een eigen plein, vrij uitzicht op het IJ én vlakbij het Centraal Station? Twee tramhaltes of tien minuten lopen! Een huiselijke, inspirerende omgeving met de nodige gadgets en gezelligheid. Nou, dat dus.

Werken bij funda

Funda

Bezoekadres

Funda

Huys Europa

Piet Heinkade 167

1019 GM Amsterdam

Postadres

Postbus 94591

1090 GN Amsterdam

Nederland

Telefoon: (020) 561 82 90

Fax: (020) 561 82 01

E-mail: recruitment@funda.nl