Bright en tech-minded?
Dan zoeken we jou!

Dit is funda.

Click here for the English version >

Je weet waarschijnlijk wel dat funda het grootste online vastgoedplatform van Nederland is. En je snapt vast dat we die nummer één positie maar wat graag willen behouden.

We hebben dan ook grootse plannen en dromen om ons platform verder uit te bouwen in de toekomst. Om nóg meer te bieden aan die 4 miljoen bezoekers die funda samen meer dan 42 miljoen keer bezoeken. Elke maand opnieuw. Daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken.

Werken bij funda

Funda (dat spreek je uit als fun-da, niet foen-da) is een snelgroeiend techbedrijf in Amsterdam, waar meer dan 100 knappe koppen werken. Van Software Developer tot UX-designer, Account Manager en Marketeer.

Werken bij funda betekent de meest uitdagende baan hebben in jouw vakgebied, met collega’s die allemaal uitblinken in hun expertise. We denken niet in hokjes: je werkt op één open verdieping. De lijntjes zijn kort, de gloednieuwe CEO Quintin zit 5 stoelen verderop. Daarmee staat funda niet alleen als een huis, maar voelt het ook als een thuis.

Openstaande vacatures

Product Development

Geeks & nerds rule, dat mogen wij wel zeggen. Met 50 van de 100 medewerkers veruit de grootste afdeling van funda. PD is het innovatieve brein van funda.

Information Security Specialist

Gerdien zoekt een collega:
Information Security Specialist

De Information Security Specialist bij funda jongleert tussen wetgeving en code.
Lees meer >

.NET Developer

Matheus zoekt een collega:
.NET Developer

Een developer wil bouwen aan nieuwe dingen en niet te veel afgeleid worden. Lees meer >

Lead Engineer Backend

Stephan zoekt een collega:
Lead Engineer Backend

Als meewerkend voorman (of -vrouw) zet je de standaard in development.
Lees meer >

QA Engineer

Jome zoekt een collega:
QA Engineer

Een QA-engineer bij funda ramt niet op knopjes in de hoop dat er wat stuk gaat.
Lees meer >

DevOps Engineer

Brian zoekt een collega:
DevOps Engineer

DevOps is eigenlijk een filosofie, geen functie. Jij werkt samen en doorbreekt de ‘silo’s’. Lees meer >

HR & Finance

Het team dat zorgt voor iedereen en voor de puntjes op de i.

Recruiter

Kelly zoekt een collega:
Recruiter

De Recruiter bij funda is altijd op jacht naar de knapste koppen en scheidt snel het kaf van het koren.
Lees meer >

Marketing

Deze afdeling van funda bruist. Met zo'n 15 mannen en vrouwen sterk zijn ze verantwoordelijk voor de campagnes tot de dm's, van de contentplatformen tot de social media-accounts.

Creatief Strateeg

Jasper zoekt zijn vervanger:
Creatief Strateeg

De Creatief Strateeg bij funda is onze inhoudsgever. Jij produceert overtuigende creatieve concepten voor zowel on- als offlinemedia. Lees meer >

Werken bij funda

Thuis bij funda

Bij funda werken uitsluitend mensen met een sterke mening. Onderzoekend, en een tikkeltje eigenwijs. Ze maken niet voor niets deel uit van het funda-team. Dat team bestaat uit gedreven vakidioten die tegen een stootje kunnen. Die nooit een discussie uit de weg gaan om een product te verbeteren. En altijd het beste in elkaar naar boven halen.

Funda zorgt goed voor haar talenten. Van je salaris en telefoonabonnement tot aan het vergoeden van je internet thuis. En dan hebben we het nog niet gehad over de stoelmassages, een bijdrage aan de sportschool, uitjes, opleidingen, flexibele werktijden en dagelijks een uitgebreide lunch op het fundaplein met soep, salades en broodjes. Met liefde gemaakt door onze Sacha. We zorgen voor elkaar. Hoewel, soms is het ieder voor zich bij de PS4 of tafeltennis- en voetbaltafel bijvoorbeeld (ja, die hebben we).

Kaart wordt geladen...

Uitzicht op het IJ én vlakbij Centraal Station

Hadden we je al verteld dat we een geweldig kantoor aan de Piet Heinkade in Amsterdam hebben? Met een eigen plein, vrij uitzicht op het IJ én vlakbij het Centraal Station? Twee tramhaltes of tien minuten lopen! Een huiselijke, inspirerende omgeving met de nodige gadgets en gezelligheid. Nou, dat dus.

Werken bij funda

Funda

Bezoekadres

Funda

Huys Europa

Piet Heinkade 167

1019 GM Amsterdam

Postadres

Postbus 94591

1090 GN Amsterdam

Nederland

Telefoon: (020) 561 82 90

Fax: (020) 561 82 01

E-mail: recruitment@funda.nl