Zoek beter, vind meer. Ontdek hier hoe je meer haalt uit je zoektocht naar je volgende thuis.

Optimaal zoeken doe je nu zo


Stap 1: Stel je zoekopdracht in

Geen zoektocht op funda is hetzelfde. Daarom werken we hard aan functionaliteiten waarmee je nog beter nauwkeurig zoekt op jouw manier. Zoek nu bijvoorbeeld tegelijkertijd op verschillende locaties, of in de omschrijving van álle woningen. Zoekopdracht bewaard? Schakel dan pushmeldingen in en mis niks.

Probeer deze functionaliteiten:
Zoek op meerdere locaties Zoek in de omschrijving Schakel pushmeldingen in


Stap 2: Ontdek het aanbod op jouw manier

Zodra je op de zoekknop hebt geklikt, wordt de resultatenlijst getoond. Geen zin om door de resultatenlijst te scrollen? Zoek dan op de kaart en zie de exacte locatie van de woning. Is de reisafstand naar werk, school of familie belangrijk voor je? Zoek vanaf nu via desktop op reistijd.

Probeer deze functionaliteiten:
Zoek op kaart Zoek op reistijd


Stap 3: Bewaar je favoriete huizen

De kans is groot dat je tijdens het zoeken meerdere huizen tegenkomt die je interessant vindt. Met een account kun je ze allemaal bewaren. Inclusief je eigen notities en beoordeling van de woningen.


Stap 4: Neem contact op met makelaar

Wil je een of meerdere huizen bezichtigen? Je vindt de contactgegevens van de verkopende makelaar op de pagina van de woning. Of schakel een aankoopmakelaar in die je helpt met je zoektocht.

ZOEK IN DE OMSCHRIJVING

Wanneer je een huis met een specifieke eigenschap zoekt

Ga je voor gelijkvloers? Is een grote tuin belangrijk? Of wil je misschien een inloopdouche? Vul het betreffende woord in het hiervoor bedoelde zoekveld in. Dan krijg je alle woningen met dit woord in de omschrijving te zien.


Probeer nu Lees meer over deze functionaliteit

ZOEK OP REISTIJD

Ontdek waar je ook kunt wonen op basis van reistijd

Een goede afweging maken of een woning geschikt voor je is? Verbreed je horizon en zoek op reistijd. Dan ontdek je welke huizen zich op de door jou ingestelde, maximale afstand van bijvoorbeeld je werk, school of familie bevinden.


Probeer nu Lees meer over deze functionaliteit

ZOEK OP MEERDERE LOCATIES

Houd je opties open en zoek in verschillende woonplaatsen, buurten of provincies

Twijfel je over een specifieke plaats of buurt? Kun je nog niet kiezen tussen dorp, stad of misschien provincie? Dan zoek je toch gewoon op allemaal? Zoek tegelijkertijd op meerdere locaties voor een weloverwogen keuze.


Probeer nu Lees meer over deze functionaliteit

Haal jij alles uit je zoektocht?

Zoek beter, vind meer.